vand prepelite mature 2018 oua carne pascani iasi 

WEBSITE / DOMENIU DE VANZARE

INFO LA 
+40 763 194 946

Vand Prepelite Mature 2018 Ouatoare si de Carne

Prepelite
Yahoo Facebook Twitter

Rase de prepelite pentru productia de oua si carne crescute in Microferma de prepelite Pascani (Jud. Iasi):

Japanese Seattle
Prepelita Japoneza este originara din Asia de Est si este o pasare migratoare.
Are un colorit inchis la culoare pe spate si aripi, iar pieptul este mai deschis la culoare.Femela prezinta pe penajul de pe piept cateva picaturi inchise la culoare, acest design facand-o usor de deosebit de mascul care are capul roscat inchis spre maroniu si acesta nu prezinta acei stopi de culoare inchisa pe piept.
Prepelita Tuxedo
Este o varietate aparuta prin incrucisarea dintre Polar si Tibetan.
Prepelita Tuxedo are penajul inchis la culoare pe cap, gat spate si aripi iar pe piept si abdomen este de culoare alb, lucru care face grea deosebirea intre mascul si femela pana aproape de varsta maturitatii, cand cloaca este dezvoltata pentru reproductie.
Prepelita Polar
Este originara din Franta si prezinta un penaj de culoare alba, dar in urma imperecherii pot rezulta si prepelite cu pene de culoare neagra.
Are un colorit alb pe toata suprafata corpului, lucru care face grea deosebirea intre mascul si femela pana aproape de varsta maturitatii, cand cloaca este dezvoltata pentru reproductie.
Prepelita Tibetana
Are un colorit maroniu inchis pe toata suprafata corpului, lucru care face grea deosebirea intre mascul si femela pana aproape de varsta maturitatii, cand cloaca este dezvoltata pentru reproductie.
Auriu de Manciuria
Are un colorit galben-maroniu pe toata suprafata corpului, femela prezinta pe penajul mai deschis la culoare de pe piept cateva picaturi negre-maronii, acest design facand-o usor de deosebit de mascul care are capul roscat-inchis si pieptul caramiziu uniform, fara stropi.

Prepelitele sunt crescute pentru productia de oua in special dar se preteaza bine si pentru productia de carne.


Prepelite - 4 carne Prepelite - 4 carne
Pret cu TVA incepand de la 6 RON  

Prepelite - 4 carne


 

Vand  Prepelite specializate pentru productia de carne -ISABELL FARBEN MAST LINIEN - provenienta GermaniaPrepelitele sunt din rasa Japoneza, Manciuria,Tuxedo si sunt provenite din oua aduse din Germania.Aceste prepelite sunt specifice pentru productia de carne si ating la maturitate (8-10 saptamani) intre 350 grame masculul - 440 grame femela in viu. Prepelitele sunt ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite - 4 carne"

Carne - prepelita Carne - prepelita
Pret cu TVA incepand de la 35 RON  

Carne - prepelita


 

Vindem carne de prepelita proaspata, (sacrificare exclusiv la comanda clientului) in Pascani si Iasi. Pret: 35 ron/kg ...


vezi mai multe detalii despre "Carne - prepelita"oua prepelite 2018, oua prepelite Pascani, oua prepelite Iasi 2018, oua prepelite tratament 2018, caserola pentru oua de prepelita, maternitati prepelite, custi prepelite, premix prepelite, concentrate prepelite, furaje prepelite, adapatori automate prepelite, adapatori manuale prepelite, hranitori prepelite, tavi dejectie prepelite, incubatoare si tavi pentru incubat prepelite.

Oua de Prepelia: Vand Oua de Prepelita Tratament 2018 Vand Oua de Prepelita Incubat 2018 Vand Oua de Prepelita Consum 2018
Prepelite: Vand Prepelite Mature 2018 Ouatoare si de Carne
Custi de prepelite / maternitati prepelite : Vand Cusca Prepelite Ouatoare 2018 Vand Custi Prepelite Tineret 2018 Vand Maternitati Pui Prepelite 2018
Accesorii: Vand Rastel Metalic 2018 Vand Caserola Oua Prepelite 2018
Retete Prepelite: Tipuri de bait Retete - prepelite si oua de prepelite
Vand Matase Japoneza: Vand Gaini Matase Japoneza
Vand Paduane Chamois - Galbene: Vand Gaini Paduane Chamois - Galbene frezate/normale
Vand Motate Olandeze: Vand Gaini Motate Olandeze
Vand Gaini Hamburg: Vand Gaini Hamburg Albe
Vand Sebright: Vand Gaini Sebright
Ingrasamant : Vand Ingrasamant natural 2018
vand prepelite mature 2018 oua carne pascani iasi