prepelite retete, retete prepelite 

prepelite mature / pui prepelite / oua prepelite

Suna acum!
+40 763 194 946

Retete - prepelite si oua de prepelite

Retete Prepelite
Yahoo Facebook Twitter

In continuare va vom prezenta retete cu oua de prepelita cum ar fi: omlete, ochiuri, maioneze, oua umplute, oua marinate, fierte si bagate intregi fara coaja in chiftele, sandwich-uri cu cascaval si o multitudine de retete cu carne de prepelita.

Pregatirea incepe cu smulgerea penelor fara a fi oparite. Prepelitele nu se oparesc inainte de a fi curatate de pene pentru a nu se pierde gustul caracteristic al carnii. Penele se smulg pe rand, una cate una, incepand cu penele mari in directia in care au crescut , rasucindu-le usor intre degete pentru a nu se rupe pielea. Puful marunt, aderent, se indeparteaza prin parlire la flacara. Se trec apoi foarte repede printr-o flacara, dupa care li se scot maruntaiele si plamanii, oprindu-se numai ficatul. De mentionat ca smulgerea penelor se executa numai in momentul cand carnea se pune la marinat sau cand se prepara mancarea dorita: astfel, carnea se usuca si se innegreste.
Prepelita se prepara proaspeta sau se pune la macerat pentru 2 - 3 ore. In timpul marinarii care are drept scop inlaturarea mirosului specific, sau innobilarea cu un gust placut si aromat carnea trebuie intoarsa de 3 - 4 ori pe zi si tinuta la rece si se scoate din bait numai inainte de preparare pentru a evita innegrirea si usucare acesteia.
De regula se prepara cate doua prepelite de persoana.
Fiind slaba carnea de prepelita se impaneaza de obicei cu bacon, slanina sau afumatura. Inainte de a impana carnea, bucatelele de bacon se dau prin piper si ienibahar macinate. Friptura este mai gustoasa daca se prepara inabusita la capac.
In afara de impanare cu bacon, unele pasari se invelesc in felii subtiri de slanina, astfel, carnea nu se va usca la preparare. Pentru a conferi un gust fin, prepelitele se pot infasura in fasii de slanina si apoi in frunze de vita de vie.
Dupa ce au fast curatate, parlite, marinate, zvantate, pasarile pentru fript se uda bine pe dinauntru si pe dinafara cu coniac sau cu rom. Cel mai frecvent pasarile se prepara ca friptura la cuptor sau inabusite, de preferinta in unt.
Pentru friptura la cuptor, aceasta trebuie sa fie bine incins pentru ca vanatul sa se rumeneasca repede, astfel sucurile se scurg din carne.


  OUA DE PREPELITA MURATE OUA DE PREPELITA MURATE
Pret cu TVA incepand de la 30 RON (35 RON)  

OUA DE PREPELITA MURATE


,,compot" cu oua de prepelite

Ingrediente: 48 de oua de prepelita, o sfecla rosie mai mica rasa, cimbru, marar verde pentru ornat, foi de dafin, rozmarin, piper negru boabe, o ceasca de otet, o ceasca de apa, 8 lingurite de zahar, o lingurita de sare si sos de otet pentru ornat.Mod de preparare: ouale de prepelita ...


vezi mai multe detalii despre " OUA DE PREPELITA MURATE"

Prepelite pe pat de cartofi si morcov Prepelite pe pat de cartofi si morcov

Prepelite pe pat de cartofi si morcov


Prepelite pe pat de cartofi si morcov a la STELICA

Prepelite pe pat de cartofi si morcov Ingrediente: cartofi morcovi ciuperci supa de legume unt sare piper boia ardei dulce oregano   Se tine la cuptor aproximativ 2 ore.... Pofta buna!   ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite pe pat de cartofi si morcov"

Prepelite la cuptor Prepelite la cuptor

Prepelite la cuptor


Prepelite gatite in cuptor

Preparare:Prepelitele se curata, se spala, se taie pe spate si se despica in doua parti.Dupa condimentare se lasa la marinat 12 ore apoi presaram cimbru si busuioc proaspat peste ele si se introduc in punga de gatit.Cuptorul trebuie incins la 220ºC apoi se introduce punga pe o tava in el pentru ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite la cuptor"

Prepelite cu smantana Prepelite cu smantana

Prepelite cu smantana


Prepelite cu sos de smantana la cratita (ceaun)

Preparare: dupa ce prepelitele au fost curatate, se taie in doua, se sareaza, se pun intr-o cratita (minunat iese si la ceaun) cu unt si se inabusesc sub capac pana se rumenesc putin. Intre timp se misca cratita, intorcandu-se si bucatile de carne. Se adauga apoi faina, piperul boabe, zeama de lamaie, ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite cu smantana"

Pilaf de prepelite


Pilaf de prepelite la cratita

Prepelitele se curata ca in retetele anterioare, se sareaza, se introduc inauntru, se leaga cu ata, se aseaza intr-o cratita cu unt, se acopera si se inabusa pana capata o culoare aurie. Intre timp se misca cratita intorcand si prepelitele. Apoi se scot in alt vas, iar in untul ramas se ...


vezi mai multe detalii despre "Pilaf de prepelite"

Prepelite inabusite


Prepelite inabusite la cratita

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, numai ca prepelitele nu se frig la cuptor ci se inabusa intr-o cratita cu capac. Trebie avuta grija ca sa se miste cratita din cand in cand si daca zeama scade se mai adauga cate putina supa de oase sau apa calda. La ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite inabusite"

Prepelite la tava


Prepelite la tava in cuptor

Prepelitele pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu unt si se introduc in cuptorul incins. Se frig 20-25 min. si, intre timp, din cand in cand se stropesc cu sosul din tava, care se lasa din ele. Cand sunt aproape gata, se sting cu vin, cu o lingura de coniac si ...


vezi mai multe detalii despre " Prepelite la tava"

Prepelite cu mazare


Prepelite cu mazare verde

1 kg prepelite, 600 g mazare boabe verde, 100 g unt, cateva rosii, marar, sare, zahar, 2-3 cepe, 500 g faina, 30 g bulion.Prepelitele curatate, spalate si bine zvantate se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu unt sau cu ulei. Se adauga ceapa taiata marunt si se mai clatesc impreuna ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite cu mazare"

Prepelite cu ciuperci


Prepelite cu ciuperci si cu smantana

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, numai ca la urma se adauga ciupercile sote, pregatite separat astfel: ciupercile se curata si se spala de cateva ori in apa multa, ca sa se indeparteze nisipul de pe ele, dupa care se taie in felii subtiri si se pun la prajit ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite cu ciuperci"

Ciulama


Ciulama de prepelita

Prepelitele se jumulesc, dar fara a se opari. Li se scot intestinele, apoi se spala si se pun la fier impreuna cu legumele, sare si cateva boabe de piper. Se fierb lent 30-40 min; daca sunt mai batrane, se fierb mai mult timp. Dupa ce prepelitele sunt fierte, se scot in ...


vezi mai multe detalii despre "Ciulama "




oua prepelite, oua prepelite Pascani, oua prepelite Iasi, oua prepelite tratament, caserola pentru oua de prepelita, maternitati prepelite, custi prepelite, premix prepelite, concentrate prepelite, furaje prepelite, adapatori automate prepelite, adapatori manuale prepelite, hranitori prepelite, tavi dejectie prepelite, incubatoare si tavi pentru incubat prepelite.

Oua de Prepelia: Vand Oua de Prepelita Tratament 2014 Vand Oua de Prepelita Incubat 2014
Prepelite: Vand Pui Prepelita EN GROS 2014 Vand Pui Prepelita EN DETAIL 2014 Vand Prepelite Ornament 2014 Vand Prepelite Mature 2014 Ouatoare si de Carne
Custi de prepelite / maternitati prepelite : Vand Cusca Prepelite Ouatoare 2014 Vand Custi Prepelite Tineret 2014 Vand Maternitati Pui Prepelite 2014
Accesorii: Vand Rastel Metalic 2014 Vand Caserola Oua Prepelite 2014 Vand Adapatoare Automata Prepelite 2014
Retete Prepelite: Tipuri de bait Retete - prepelite si oua de prepelite
Ingrasamant : Vand Ingrasamant natural 2014
prepelite retete, retete prepelite