retete carne prepelite, reteta oua prepelita, oua prepelita pascani 

prepelite mature / pui prepelite / oua prepelite

Suna acum!
+40 763 194 946

Prepelite la frigare

Prepelite la frigare sau la gratar
Yahoo Facebook Twitter
Prepelite la frigare


Comanda acum!

Tel: +40 763 194 946

Comanda acum!

Prepelitele se prepara proaspete. Se jumulesc, se parlesc la o flacara, se sterg, se scot intestinele si plamanii care se arunca, oprindu-se numai ficatul care se introduce in prepelita curatata. Se sareaza si se pipereaza putin, apoi se inveleste fiecare prepelita mai intai in frunza de vita unsa cu unt, si apoi peste aceasta cu o felie de bacon taiata foarte subtire si lata (evetual batuta putin), care sa cuprinda in intregime prepelita. Se leaga cu ata sau se fixeaza cu scobitori, se infig pe frigare si se frig pe gratar incins sau pe jar de carbuni, rotindu-se in timpul frigerii. Dupa ce sunt fripte, se scot de pe frigare, se inlatura apoi ata, slanina si frunza, iar prepelitele se aseaza pe crutoane de paine prajite in unt sau pe gratar. In lipsa de slanina si de frunza de vita, prepelitele pot fi invelite cu hartie pergament unsa.
Pentru 6 portii: 3 sau 6 prepelite, tot atatea felii de bacon proaspat, 30 g unt, piper pisat, sare, crutoane.

Prepelite - 4 carne Prepelite - 4 carne
Pret cu TVA incepand de la 6 RON  

Prepelite - 4 carne


 

Vand  Prepelite specializate pentru productia de carne -ISABELL FARBEN MAST LINIEN - provenienta GermaniaPrepelitele sunt din rasa Japoneza, Manciuria,Tuxedo si sunt provenite din oua aduse din Germania.Aceste prepelite sunt specifice pentru productia de carne si ating la maturitate (8-10 saptamani) intre 350 grame masculul - 440 grame femela in viu. Prepelitele sunt ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite - 4 carne"

Prepelite inabusite


Prepelite inabusite la cratita

Se prepara la fel ca in reteta precedenta, numai ca prepelitele nu se frig la cuptor ci se inabusa intr-o cratita cu capac. Trebie avuta grija ca sa se miste cratita din cand in cand si daca zeama scade se mai adauga cate putina supa de oase sau apa calda. La ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite inabusite"

Prepelite cu mazare


Prepelite cu mazare verde

1 kg prepelite, 600 g mazare boabe verde, 100 g unt, cateva rosii, marar, sare, zahar, 2-3 cepe, 500 g faina, 30 g bulion.Prepelitele curatate, spalate si bine zvantate se sareaza si se inabusa intr-o cratita cu unt sau cu ulei. Se adauga ceapa taiata marunt si se mai clatesc impreuna ...


vezi mai multe detalii despre "Prepelite cu mazare"




oua prepelite 2018, oua prepelite Pascani, oua prepelite Iasi 2018, oua prepelite tratament 2018, caserola pentru oua de prepelita, maternitati prepelite, custi prepelite, premix prepelite, concentrate prepelite, furaje prepelite, adapatori automate prepelite, adapatori manuale prepelite, hranitori prepelite, tavi dejectie prepelite, incubatoare si tavi pentru incubat prepelite.

Oua de Prepelia: Vand Oua de Prepelita Tratament 2018 Vand Oua de Prepelita Incubat 2018 Vand Oua de Prepelita Consum 2018
Prepelite: Vand Prepelite Mature 2018 Ouatoare si de Carne
Custi de prepelite / maternitati prepelite : Vand Cusca Prepelite Ouatoare 2018 Vand Custi Prepelite Tineret 2018 Vand Maternitati Pui Prepelite 2018
Accesorii: Vand Rastel Metalic 2018 Vand Caserola Oua Prepelite 2018
Retete Prepelite: Tipuri de bait Retete - prepelite si oua de prepelite
Vand Matase Japoneza: Vand Gaini Matase Japoneza
Vand Paduane Chamois - Galbene: Vand Gaini Paduane Chamois - Galbene frezate/normale
Vand Motate Olandeze: Vand Gaini Motate Olandeze
Vand Gaini Hamburg: Vand Gaini Hamburg Albe
Vand Sebright: Vand Gaini Sebright
Ingrasamant : Vand Ingrasamant natural 2018
retete carne prepelite, reteta oua prepelita, oua prepelita pascani