oua prepelite, oua prepelite tratament, oua prepelite pascani, furaje prepelite, premix prepelite 

WEBSITE / DOMENIU DE VANZARE

INFO LA 
+40 763 194 946

Despre noi

Despre noi Despre noi

Suntem Microferma de prepelite din Mun. Pascani sau mai bine zis "gospodaria de la tara" adica mai exact microferma din comuna Tatarusi sau ,,Bucovina Mica'' asa cum scrie inca de la intrarea in comuna iar de la noi va puteti procura produse proaspete si naturale si de cea mai buna calitate (prepelite, fazani, pasari mature cat si oua sau pui).
Prepelitele nu le crestem in sistem intesiv, nu lucram la norma si nu avem o productie industriala doar incercam sa asiguram necesarul celor interesati de produse naturale.
In microferma utilizam cele mai bune si naturale cereale (porumb pioneer, grau de panificatie, srot de soia cu procentaj de proteina bruta 44-46% etc.) pentru prepararea furajelor aceasta facand o diferenta mare fata de majoritatea celorlalti crescatori de prepelite din zona, oferind produse naturale pentru ca am eliminat furajele (farmaceutice) care contin materii prime nerecomandate, cum ar fi proteinele de origine animala (faina de peste, faina de sange, faina de oase, fosfat dicalcic) si nu contin hormoni de crestere rapida.
Toate aceste ingrediente sunt folosite de cei care accepta compromisuri sau cei care vor sa obtina un numar mare de oua decat in cazul folosirii de furaje naturale.
In concluzie ne straduim sa facem totul cat mai natural la standarde cat mai inalte care sa multumeasca pe toata lumea inclusiv pe noi.
Produsele din microferma le vindem in Mun. Pascani, Mun. Iasi si la cerere in orice localitate din tara.

Va invitam cu drag sa ne vizitati si va convingeti personal de aceste lucruri!
oua prepelite 2018, oua prepelite Pascani, oua prepelite Iasi 2018, oua prepelite tratament 2018, caserola pentru oua de prepelita, maternitati prepelite, custi prepelite, premix prepelite, concentrate prepelite, furaje prepelite, adapatori automate prepelite, adapatori manuale prepelite, hranitori prepelite, tavi dejectie prepelite, incubatoare si tavi pentru incubat prepelite.

Oua de Prepelia: Vand Oua de Prepelita Tratament 2018 Vand Oua de Prepelita Incubat 2018 Vand Oua de Prepelita Consum 2018
Prepelite: Vand Prepelite Mature 2018 Ouatoare si de Carne
Custi de prepelite / maternitati prepelite : Vand Cusca Prepelite Ouatoare 2018 Vand Custi Prepelite Tineret 2018 Vand Maternitati Pui Prepelite 2018
Accesorii: Vand Rastel Metalic 2018 Vand Caserola Oua Prepelite 2018
Retete Prepelite: Tipuri de bait Retete - prepelite si oua de prepelite
Vand Matase Japoneza: Vand Gaini Matase Japoneza
Vand Paduane Chamois - Galbene: Vand Gaini Paduane Chamois - Galbene frezate/normale
Vand Motate Olandeze: Vand Gaini Motate Olandeze
Vand Gaini Hamburg: Vand Gaini Hamburg Albe
Vand Sebright: Vand Gaini Sebright
Ingrasamant : Vand Ingrasamant natural 2018
oua prepelite, oua prepelite tratament, oua prepelite pascani, furaje prepelite, premix prepelite